Melania Trump dhuron fustanin e “kërcimit të parë”

396
Melania Trump respekton pjesën tjetër të familjes presidenciale dhe shpreh mirënjohjen dhe mbështetjen e saj për historinë amerikane.
Fustani i veshur nga zonja Trump gjatë ceremoninë së presidencës së bashkëshortit, pra dita e parë kur ajo u bë zyrtarisht Zonja e Parë e Amerikës ka një vlerë historike për vendin dhe i është dhuruar National Museum of American History Smithsonian.
Një traditë që ka filluar që në 1912, nga Helen Taft, bashkëshortja e presidentit William Howard Taft, që e dhuroi veshjen për Muzeun, duke filluar këtë koleksion shumë të dashur për të gjithë. Ekspozita për veshjet e Zonjës së Parë është në fakt një ndër më populloret në Smithsonian. Në 2016 u vizitua nga më shumë se katër milion vizitorë.
Në ceremoninë e prezantimit Melania Trump është shfaqur rrezëllitëse me një fustan të Dolce & Gabbana.

Në krah të saj stilisti Herve Pierre, që projektoi veshjen sipas preferencës dhe shijes së Zonjës.