Lëkundje të tjera në Greqi, tërmet mes Rodos dhe Karpathos

270

Një tërmet i dobët me madhësi 3.2 shkallë në shkallën Rihter sipas EMSC ndodhi menjëherë pas orës 09:00 të së shtunës, në një zonë nëndetëse midis Rodos dhe Karpathos.

Thellësia fokale e tërmetit vlerësohet në 5 km ndërsa qendra e dridhjeve është e vendosur në 83 km në jug-perëndim të qytetit të Rodos.

Instituti Gjeodezik i Observatorit të Athinës jep tërmetin në 3.5 Rihter, me një thellësi fokale prej 10 kilometrash dhe një fokus prej 38 km në jug të Halki.

Termeti Rodos