Kurti viziton 3 policët që u rrëmbyen nga Serbia

53
Sigal

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka shkuar për vizitë te shtëpitë e tre policëve të rrëmbyer nga Serbia me 14 qershor.

Kurti ka shkruar në Facebook se i vizitoi policët Beqir Sefa, Rifat Zeka e Shemë Mustafa per festen e Bajramit, të cilët i falënderoi për qëndresë e besim.

“Për Bajram te Beqir Sefa, Rifat Zeka e Shemë Mustafa, tre oficerët tanë të Policisë, që ishin rrëmbyer me 14 qershor nga forcat e armatosura serbe, e u mbajtën rob padrejtësisht për 13 ditë nga Serbia”.

“Mikpritje fort e ngrohtë, sepse festa ishte e dyfishtë në Peran, Letanc dhe Mitrovicë. I falënderova të tre policët tanë dhe familjet e tyre për qëndresën, besim e treguar dhe mbështetjen e dhënë ndaj institucioneve të Republikës”, ka shkruar Kurti në Facebook.