Kur ashensori prej ari i bllokohet, mbreti i Arabisë Saudite detyrohet të bëjë këtë

574
Kjo video ka bërë xhiron në rrjete sociale për arsyen e veçantë.
Mbreti i Arabisë po zbriste nga shkallët elektrike prej ari. Por, papritur ato prishen dhe ai është i detyruar të ecë si të gjithë njerëzit e zakonshëm.
Sigal