Kosova miraton buxhetin 2.4 miliardë euro për vitin 2021

Kuvendi i Kosovës ka miratuar në lexim të dytë projektbuxhetin për vitin 2021. Sipas projektimeve ky buxhet pritet që të jenë 2 miliardë e 412 milionë euro. Për ta votuar atë kanë marrë pjesë deputetë të të gjitha partive politike parlamentare, nga pozita dhe opozita. Janë miratuar edhe marrëveshjet ndërkombëtare. Deputetet e Kuvendit të Kosovës … Vazhdoni me leximin e Kosova miraton buxhetin 2.4 miliardë euro për vitin 2021