Kollitej shoferi, ndalohet autobusi në Francë, vinte nga Italia

103

Një autobus me pasagjerë nga Italia që po shkonte drejt Francës, është ndalur në qytetin e Lionit.

Mediat lokale thonë se autobusi u ndal pasi një pasagjer i ka telefonuar policisë, i alarmuar nga kolla e fortë dhe jonormale e drejtuesit të autobusit.

Pasagjerët në autobusin Flixbus, kanë treguar në faqen e internetit të Le Progres, se ishin bllokuar rreth orës 7 të mëngjesit në stacionin e autobusëve Perrache dhe aktualisht janë “ndaluar nga autoritetet franceze.

Më parë Drejtori i Përgjithshëm i Shëndetësisë në Francë Jerome Salomon tha se mbyllja e kufijve është e kotë.