Kishte dalë të pinte kafe, policia arreston shqiptarin me disa kilogram kokainë në Angli

170

Një kafe e pamenduar mirë, në kohën e gabuar me patriotët e tij për pak do t’i kushtonte shumë një të riu shqiptar në Angli edhe pse sakrifikoi shumë për të shkuar atje siç ndodh me të rinjtë tanë.

Policia britanike arrestoi në 6 dhjetor në një kafe Denis Markeci, 29 vjeç; Endri Cena, 26 vjeç në Britton Gardens të Londrës, të cilëve iu kapën disa kilogram kokainë. Ndërkohë që kishin thirrur për kafe një të njohurin e tyre nga i njëjti qytet.

Pas verifikimeve u konstatua se droga i përkiste Markeçit dhe Cenës.

Sa i përket shqiptarit Dorian Zili, policia nuk e ka akuzuar atë për drogë, por gjatë kontrollit i gjetën në xhep dokumente false në emrin e tij.

Gjykata dha sot vendimin për ta duke dënuar Markeçin dhe Cenën me 5 dhe 7 vte burg, kurse Dorian Zili me vetëm gjashtë muaj.

Dorian Zili ka dalë tashmë nga rajoni i policise pasi u vërtetua se nuk kishte lidhje me drogën, megjithatë një takim i rastësishëm, por i pamenduar mirë për pak i kushtoi shumë shqiptarit.

Për të gjithë këtë, duket se shqiptari duhet të falenderojë edhe autoritetet britanike, të cilët hetuan deri në detaje duke vërtetuar se ai nuk kishte lidhje me drogën.