Itali – Shqiptari drejtonte nga burgu rrjetin e prostitucionit

450
Një shtetas shqiptar drejtonte një rrjet prostitucioni nga burgu në Frosinone në Itali. Rasti është publikuar në mediat italianë, të cilat thonë se pjesë e këtij rrjeti prostitucioni ishin motra dhe e dashura e shqiptarit.

E gjitha puna koordinohej me anë të një telefoni iPhone, të cilin shqiptari e kishte siguruar dhe e përdorte në ambientet e qelisë.

I burgosuri jepte urdhra në kohë reale nëpërmjet telefonit, se si prostitutat të menaxhonin klientët dhe pagesën që do u kërkonin atyre.

Shqiptari, falë bashkëpunimit të Rinaldo Neccia-s, njërit prej oficerëve të burgut arriti të siguronte një telefon të kohëve të fundit, me të cilin arriti të menaxhonte aktivitetin e prostitucionit.

Hetimet për këtë rast po vijon pasi ende nuk dihet sesi një person i arrestuar për krime që lidhen me prostitucionin mund të vijojë të drejtojë të njëjtën aktivitet nga burgu.
Sigal