Sigal

Ata kishin grabitur më shumë si 24 shtëpitë private nga nëntori 2017 deri në shkurt 2018, para se të arrestoheshin për vjedhje, një prej tyre dhe për tentim vrasje. Të dyshuarit janë katër meshkuj shqiptarë të moshës 19 deri 31 vjeç, të cilat u prangosën nga Policia e Bolon jës pas mandateve të për arrest tëkërkuara nga prokurori Mark Strong dhe nënshkruar nga gjykatësi Francesca Zavala.

Ata kanë vepruar njëllojdukevjedhur në katet e poshtme të banesavedhenë total kanë mbledhur mijëra euro.

Sipas hetuesve ata vepruan për katër muaj në Bologna dhe gjithashtu në qytetin e San Lazzaro, Granarolo, Ozzano. Masat u janë njoftuar të gjithë në burg, ku katër janë mbajtur tashmë.