Itali/ 26-vjeçari shqiptar me 5 restorante, Guardia di Finanza nis hetimet

266

Një 26 vjeçar shqiptar nga Peqini është pronar i 5 restoranteve në qytetin e Ravennas në Itali. Lokrez Mehmeti rezulton të jetë aksioner me 50 % të aksioneve dhe administrator i vetëm  në kompaninë  “Il Gilio” e cila një vit më parë ka marrë menaxhimin e këtyre restoranteve.

Ky fakt ka venë në lëvizje Guardia di Finanza, e cila ka nisur hetimet për të mësuar burimin e të ardhurve të shqiptarit.

Dyshimet janë që I riu shqiptar të jetë përfshirje në veprimtari të paligjshme.

Restorantet që administrohen nga 26-vjeçari janë “Stella hotel”  “Alford, Portiku, Te Piattoforte, La Vigna dhe Klubi 23.

Tre prej restoranteve janë në qendrën historike të qytetit, teksa rezulton se dy prej këtyre janë mbyllur në muajn dhejtor të vitit të kaluar.

Policia ka shoqëruar 26 vjeçarin shqiptar, I cili po merret në pyetje.

Një 26 vjeçar shqiptar nga Peqini është pronar i 5 restoranteve në qytetin e Ravennas në Itali. Lokrez Mehmeti rezulton të jetë aksioner me 50 % të aksioneve dhe administrator i vetëm  në kompaninë  “Il Gilio” e cila një vit më parë ka marrë menaxhimin e këtyre restoranteve.

Ky fakt ka venë në lëvizje Guardia di Finanza, e cila ka nisur hetimet për të mësuar burimin e të ardhurve të shqiptarit.