ISIS kërcënim në gjuhën shqipe: Ditë të zeza për ata që na luftojnë

471
Grupi militant i Shtetit Islamik, pas sulmeve terroriste të Brukselit ka lëshuar një deklaratë për shtyp në gjuhën shqipe, në faqen “Shteti Islam”. “Komunikatë për sulmin e bekuar kundër Belgjikës kryqtare” kështu i kanë cilësuar ata sulmet në Bruksel, duke i quajtur të bekuara. Në komunikatën për shtyp, “Shteti Islam” teksa krenohet me sulmet kundër Belgjikës, paralajmëron ditë të zeza ndaj atyre që luftojnë kundër islamit dhe Shtetit Islamik.
Sigal