Sigal

Ndonjëherë fati mund të rezervojë surpriza vërtet të hidhura. Ai që përfundoi në një goditje të tillë të fatit mizor, ështëTimothy Grey, një 70 vjeçar nga SHBA-të, i cili vdiq në vitin 2013 rrugëve për shkak të hipetermisë, por që mund të trashëgonte 19 milionë dollarë.

Historia e tij e pabesueshme është rrëfyer nga NBC News, në të cilën është zbuluar edhe historia e tij familjare. Grey ishte në fakt një pasardhës i Huguette Clark, një trashëgimtar i pasur amerikan  dhe me një pasuri që shkon në rreth 300 miljon dollarë.

Clark djalë i një financieri amerikan, nuk ishte martuar kurrë  dhe jetonte mes luksit në Nju Jork dhe  Kaliforni. Pasi ndërroi jetë në moshën 105 vjeçare ai u la pasuri të gjithë të afërme të tij 19 milionë dollarë secilit.

Midis pasardhësve figuronte edhe Timothy. Vetëm se ai nuk e mori vesh kurrë.