Greqia i ka dhënë nënshtetësinë greke një emigranit shqiptar dhe dy egjiptianëve

Dekreti iu dërgua presidentit të Republikës për miratim. Te tre ata shpëtuan dhjetëra njerëz gjatë zjarrit të 24 korrikut në Mati të Atikës.

Aktin e tyre e vlerësoi edhe kryeministri Tsipras gjatë vizitës së sotme në Mati.