Sigal

Nga Shpëtim Zinxhiria

  • Vazhdojne betejat ndaj zjarreve ne Greqi. Shebimit Zjarrfikes ne Twiter jep detaje se, ne Greqi gjate 24 orëve të fundit u kërkua të ndërhynte në 56 zjarreturbane, 18 zjarret në pyje dhe 63 raste të ndihmës”.