Sigal

Dy shqiptarë u arrestuan nga policia greke pasi u kapën me drogë.

Ata u ndaluan në kufirin shqiptaro-grek nga policia e Igumenicës.

Shqiptarët u ndaluan në një zonë pyjore në Leptokarya Thesprotias, të cilëve jug jet 125 kiligramë kanabis.

Njëri prej autorëve ka qenë i  kërkuar pasi kishte shkelur një leje qe i është dhënë nga vendi i paraburgimit. Shqiptarët janë Bledar Zotaj, i moshës 34 dhe Andrea Aliaj, 24 vjec të cilët në canta kishin 77 pakot me kanabis të papërpunuar.