Grabitet kamioni me kimikate e lëndë plasëse në Belgjikë, Interpol lëshon alarmin: Frikë për…

568
Një kamion që besohet të ketë rreth 34,000 litra kimikate dhe lëndë plasëse është grabitur në Belgjikë duke shkaktuar një alarm të vërtetë në Europë.
Interpoli ka dhënë alarmin dha ka lajmëruar të gjithë policitë për ndonjë sulm të mundshëm terrorit. “Daily Mail” shkruan sot se kamioni u vodh në Zedelgemi, në afërsi të qytetit port të Belgjikës.
Sigal