Foto/ Shqiptari ndiqet nga policia italiane rrugëve të Romës

106
Sigal

Ndjekje si nëpër filma nëpër rrugët e Romës mes një BMW dhe një makine policie. Në tentativë për t’i shpëtuar policisë ishte një 39-vjeçar shqiptar, i cili kishte shpërthyer një postbllok pranë Vatikanit dhe më pas ishte arratisur.

Policia e goditi me armë në drejtim të rrotave të makinës, në përpjekje për ta ndaluar. Shqiptari më pas u ndalua pasi polici përdori goditjen elektrike.

Gjatë arratisjes shqiptari hodhi nga dritarja një portofol dhe një orë. 39-vjeçari u dërgua në spital, ku përfunduan edhe dy efektivë të plagosur nga ndjekja e guximshme.

Foto/ Shqiptari ndiqet nga policia italiane rrugëve të Romës

Foto/ Shqiptari ndiqet nga policia italiane rrugëve të Romës

Foto/ Shqiptari ndiqet nga policia italiane rrugëve të Romës

Foto/ Shqiptari ndiqet nga policia italiane rrugëve të Romës