Flitet për 40 viktima, pas rrëzimit të avionit rus në Sudanin Jugor

258
Jo më larg se një javë nga tragjedia e Egjiptit një tjetër avion rus ka rënë sot në Sudanin Jugor duke shkaktuar 40 viktima.
Në bordin e avionit ndodheshin rreth 20 persona mes tyre dhe pjesëtarë të ekuipazhit.
Avioni u rrëzua në aeroport vetëm pak minuta pasi ishte ngritur në kryeqytetin e sudanit të jugut, Giuba. Sipas mediave lokale në Rusi mund të kenë mbijetuar dy persona mes tyre dhe një fëmijë.
Flitet për 40 viktima deri tani. Sipas “Russia Today” nga përplasja e avonit mund të kenë gjetur vdekjen edhe persona të tjerë që ishin në zonën ku ndodhi tragjedia.
Tragjedia ndodhi 800 metra larg aeroporti