Erdogan: Tsipras premtoi të do rregullojë çështjen në 10-15 ditë

575
Duke iu referuar të dy ushtarëve grekë të arrestuar në Edirne Erdogani tha se ” se i gjithë perëndimi u ngrit dhe na u tha se ju jeni shtet i madh, për t’u dhënë atyre … Me vjen shumë i keq, si dhe ne jemi shteti i së drejtës, që drejtësia vendos “.
Presidenti turk ritheksoi pretendimin e tij se Alexis Tsipras i kishte premtuar atij lirimin e 8 turqve. Kur dikush tha, se ata u përpoqën të vrasin, ndërsa 8 njerëzit mundën të ikin në Greqi, Alexis Tsipras siguroi se në 10 deri në 15 ditë kjo teme do të jetë rregulluar. Kanë kaluar muaj e vite dhe tani ata janë duke kërkuar për t’i mbrojtur ata.
Sigal