Sigal

Pamje mahnitëse të shkretëtirës së Arizonës të mbuluar nga dëbora janë bërë virale.

Temperaturat e ftohta këtë vit duken se kanë përfshirë edhe pjesë të Arizonës dhe New Mexico.

Dëbora mbi shkëmbinjtë e kuq dhe bimët e kaktusit krijoi një skenë të pazakontë.

Dëbora ka krijuar peisazhe fantastike në shkretëtirë që çdo kush do dëshironte ti shkonte.

Shumë tursitë kanë udhëtuar drejt destinacionit turistik për të parë këtë mrekulli të natyrës.

Në zonat e shkretëtirës ku bimësia është e rrallë, temperaturat gjatë natës mund të jenë jashtëzakonisht të ulta.