E pazakontë, gjendet qeni me bisht në ballë

325

Një qen, këlysh, të cilit po i rritet një bisht i dytë në ballë, është shpëtuar nga rrugët e Misurit, në SHBA.

Sipas “Daily Mail”, qeni u morë që prej dhjetë javësh nga rruga, në një operacion shpëtimi i specializuar për t’i ardhur në ndihmë qenve me nevoja të veçanta.

20964798-7681593-image-a-14_1573668197521

“Ai është fjalë për fjalë gjëja më magjike që kemi parë ndonjë herë dhe jam kaq e lumtur që e shpëtuam”, tha Rochelle Steffen, themeluesja e qendrës.

Sipas saj, bishti në ballin e qenushit mund të shpjegohet me faktin se ai mund të ketë pasur një binjak siamez, i cili nuk u zhvillua.

wire-20964810-1573663227-15_634x84520964802-7681593-The_pup_s_unusual_addition_does_not_stop_him_from_being_as_adora-m-13_1573668188482