Dramatike situata dhe në SHBA, shkon në 5369 numri total i të vdekurve nga koronavirusi

52

Ka shkuar në 5369 numri total i të vdekurve nga koronavirusi në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Mësohet se brenda 24 orëve ka pasur 13.671 persona të prekur nga virusi vdekjeprurës.

Ndërkohë, në total numri i personave të prekur nga COVID-19 ka shkuar në 228.674.

Mediat e huaja raportojnë mes të tjerash se numri i personave të shëruar ka shkuar në 10.280.