Djali pushohet nga puna. Arsyeja do t’iu habisë!

347
Scott Laplanche është një djalë i cili në vendin e punës shkonte i grimuar.
Atij iu kërkua të hiqte grimin dhe sipas tij kërkesa është diskriminuese, duke u shprehur se koleget e tij femra grimohen më shumë se ai.
Scott, nga Wakefield, Yorkshire punonte në një dyqan për nëntë muaj. Më parë atij kurrë nuk i është kërkuar një gjë e tillë, pra të heqë tualetin.
Menaxheri i ri, i kërkoi të hiqte make-upin. Scott e ka refuzuar këtë kërkesë dhe si përfundim u pushua nga puna.
Ai ndau në Facebook foton e tij me grim duke nxitur reagime të ndryshme.
Sipas tij jemi në vitin 2017 dhe njerëzit duhet të jenë më tolerantë ndaj komunitetit LGBT dhe meshkujve që duan të grimohen. Për më tepër shikoni edhe fotot e tij:

Sigal