Dita e 26, ja me cilët do të flasë sot Basha në çadrën e protestës

464
Protesta e opozitës përpara kryeministrisë vazhdon të zhvillohet me intensitet paralelisht me zhvillimet e reja politike.

Sot, në ditën e 26 të saj, kreu i opozitës Lulzim Basha do të zhvillojë një takim me urbanistë e arkitektëe për problemet e shumta që ka vendi në këtë drejtim dhe sidomos për programin “Rilindja Urbane”, që opozita e ka emëruar si programi i fasadave.
Sigal