Delja austriake thyen rekord, nxjerr mbi 40 kg lesh pas qethjes

478
Është zbuluar në Austri delja me më shumë lesh në botë. Ajo është e mbuluar e tëra me lesh dhe pas qethjes është nxjerrë më shumë se 40 kilogram lesh. Personi që merret me qethjen e deleve ka thënë se ajo do të kishte ngordhur po të mos i ishte hequr leshi, pasi peshonte sa gjysma e peshës së saj trupore. Gjithashtu, dele të tilla duhet të qethen patjetër pasi rrezikojnë të marrin infeksion. 
Sigal