COVID-19 ishte bio-projektuar nga ‘kriminelët globalistë”, Misteri: Fatalitet apo rastësi, vdekja e drejtorit të laboratorit të armëve biologjike

1242
COVID-19 ishte bio-projektuar për t’u bërë një sëmundje e re hibride e frymëmarrjes si pjesë e një strategjie “kriminelësh globalistë”. Në fakt, COVID-19 është një kombinim i virusit HIV, nga i cili Ebola është një soj më virulent, dhe virusi pneumonia. Ne e dimë këtë sepse nga burime të shumta na thuhet se COVID-19 mund të trajtohet me sukses me ilaçet e përdorura kundër ilaçeve HIV, Ebola dhe gripit.
Featured image of article: COVID-19 ishte bio-projektuar nga ‘kriminelët globalistë”, Misteri: Fatalitet apo rastësi, vdekja e drejtorit të laboratorit të armëve biologjikeFrank Plummer
Sigal

Koronavirusi ka përfshirë pothuajse të  gjithë botën ku numri i të infektuarëve dhe viktimave, rritet orë pas ore e ditë  pas dite pasi ende nuk ka  një vaksinë apo ilaç që të vrasë këtë virus vdekjeprurës.

Kjo pasi ekzistojnë shumë teori se nga çfarë lindi virusi dhe çfarë e shkakton atë.  Ndërkohë që studiuesit dhe shkencëtarët po punojnë rreth kësaj çështje që shihet si një armë nga çdo person në botë kujtojmë që edhe vetë vdekja e drejtorit të laboratorit të armëve biologjike, Frank Plummer, mbetet shumë e dyshimtë.

Si vdiq Frank Plummer?

Frank Plummer vdiq në 4 shkurt 2020. Fatalitet apo rastësi? Nuk është detyra jonë të japim këtë përgjigje përveçse të themi çfarë ka ndodhur. Sidoqoftë, siç ndodhi në fillim të epidemisë së Ebolës në korrik 2014, arsyet mund të ishin të njëjtat që çuan në vrasjen e Glenn Thomas, konsulentit autoritar të OBSH-së në Gjenevë, edhe ai gjithashtu një ekspert i shkëlqyeshëm për HIV dhe mbi të gjitha, në virusin Ebola.

Rastësisht, Frank Plummer ishte drejtori i laboratorit kanadez të armëve biologjike të vendosura në Ëinnipeg.

Laboratori kanadez i armëve biologjike me qendër në Ëinnipeg është, pra, gjithnjë e më shumë në qendër të hetimeve në lidhje me dërgesën e viruseve Ebola dhe Coronavirus në Kinë. Në fakt, pas një mosmarrëveshjeje të mbetur nën hije midis studiuesve kanadezë dhe kinezë, nga njëra anë Kina akuzohet për vjedhje të mostrave të viruseve Ebola dhe Coronavirus nga një laborator kanadez i armëve biologjike dhe nga ana tjetër është përgjigjur se me siguri ata kanë qenë të njëjtët punëtorë të laboratorit kanadez me qendër në Kinë për të vënë në qarkullim Coronavirus-in e ri.

Gary Kobinger, një studiues i virusit Ebola në Laboratorin e Armëve Biologjike të Kanadezit Winnipeg të Winnipeg dhe zyrtari i shtypit Eric Morrisette, konfirmoi për mediat se dërgesat e mostrave të virusit Ebola dhe Coronavirus në Kinë q                ë  kryen duke ndjekur protokollet e zakonshme. Sidoqoftë, doli që mostrat e virusit të Ebola dhe Henipa u dërguan në Kinë në një fluturim komercial të “Air Canada”.

Frank Plummer ishte një nga baballarët e zhvillimit të vaksinës Ebola të prodhuar nga Merck, dhe është gjithmonë mirë të mbani mend se rezultatet e publikuara në The Lancet në 2015 në lidhje me shtetin e vaksinës Ebola padyshim është ngjarja më e zakonshme  për vaksinën e Ebola!

Mendimi ynë është se intensifikimi i hetimeve për origjinën e Coranavirus të ri, si dhe hetimet nga laboratori Ëinnipeg për praktika të paligjshme në dërgesën e viruseve vdekjeprurëse në laboratorin kinez në Ëhuan, sigurisht që ka shkaktuar panik midis “kriminelëve globalistë” . Ky i fundit mund të ketë vrarë Frank Plummerin sepse ai luajti një rol kryesor në komplotin e Ebolës dhe Coronavirus të ri, me bashkëpunimin e të përmendurve Gary Kobinger të laboratorit Ëinnipeg dhe Tom Geisbert nga laboratori Galveston, Texas i cili ndoshta u zhvillua një version ajror i këtyre viruseve.

Në fakt, siç raporton ABC Neës, drejtori i Zyrës së Shkencës dhe Politikës Teknologjike të Shtëpisë së Bardhë OSTP, në një letër drejtuar Akademive Kombëtare të Shkencës, Inxhinierisë dhe Mjekësisë, u kërkoi ekspertëve shkencorë që të ekzaminojnë origjinën “shpejt” të virusit në mënyrë që të adresohet si përhapja e tanishme dhe “të informohet përgatitja e ardhshme e epidemisë dhe të kuptohen më mirë aspektet e transmetimit të koronaviruseve tek kafshët dhe  njerëzit.

Për më shumë bëhu pjesë e grupit më viral në Facebook, Dosja.al

Ajo që del nga hetimi sugjeron që Coronavirus i ri [COVID-19] është një “variant i frymëmarrjes” i HIV dhe virusit Ebola, i cili u krijua nga laboratori kanadez Ëinnipeg, i cili më pas dërgoi mostra të drejtpërdrejta të virusit, Ebola dhe Coronavirus në Kinë. Pasi arriti në Kinë, ky Coronavirus u modifikua qëllimisht dhe u lëshua nga Instituti Ëuhan i Virologjisë, gjithashtu me ndihmën e partnerëve të Ëuhan nga laboratori Galveston me bazë në Teksas.

Prandaj, COVID-19 ishte bio-projektuar për t’u bërë një sëmundje e re hibride e frymëmarrjes si pjesë e një strategjie “kriminelësh globalistë“. Në fakt, COVID-19 është një kombinim i virusit HIV, nga i cili Ebola është një soj më virulent, dhe virusi pneumonia. Ne e dimë këtë sepse nga burime të shumta na thuhet se COVID-19 mund të trajtohet me sukses me ilaçet e përdorura kundër ilaçeve HIV, Ebola dhe gripit.

Ky virus hibrid është biogjeneruar si një armë biologjike më e efektshme. Lejon transmetimin njeri-njeri në ajër, një periudhë inkubacioni më e gjatë se 14 ditë për të rritur përhapjen, por në një normë vdekshmërie prej vetëm 2%.

Sidoqoftë, shkalla e vdekshmërisë mund të rritet me futjen e hibrideve të reja, për shembull, të Ebolës dhe (rastësisë tjetër që ndodhi në Kinë) të gripit të shpendëve.

Duke u nisur nga premisa që Pentagon ka kryer hulumtime mbi Ebola si një agjent ajror ose aerosol vdekjeprurës për më shumë se 40 vjet, ne kujtojmë se është pikërisht kjo vaksinë, vaksina Merck Ebola, e cila mund të përdoret për të siguruar hibride të reja në ajër dhe më vdekjeprurëse për njerëzit, si pjesë e fushatës së vazhdueshme të vaksinimit në Republikën Demokratike të Kongos.

Frank Plummer ishte në Kenia kur vdiq! Dhe mendimi ynë është që ai mund të ketë udhëtuar në Afrikë për të organizuar mbledhjen e materialit të ri për të shtuar tufat e vaksinës të prodhuara nga Merck dhe të cilat e bëjnë virusin Ebola më ajror dhe më të transmetueshëm.