“Çmenden” burrat, dalin nudo nëpër rrugë

409
Nuk kanë asgjë veç një palë atlete. Një moment i çuditshëm është parë në rrugën Dewsbury, West Yorkshire në Angli, ku pesë burra shëtisnin plotësisht të zhveshur.

Ky grup burrash u dallua rastëssiht në rrugë nga kalimtarët e çastit. Menjëherë ata u filmuan nga njerëzit të cilët të habitur shikonin se si burrat ecnin në rrugë krejtësisht nudo.

Ngjarja e çuditshme ka ndodhur rreth orës 7:00 të së hënës. Me modestinë më të madhe, burrat mbullonin më një dorë pjesët e tyre intime dhe me dorën tjetër përshëndesnin njërëzit që i filmonin me telefonat e tyre.
Sigal