Burri hap iPhone X e gruas me fytyrën e tij, Apple thotë se ndodh në ‘1 në 1 milion’ raste

748

Një burrë pohon se mund të hap telefonin e gruas së tij, iPhone X me fytyrën e tij, duke kaluar ‘bypass’ tiparin e sigurisë së njohjes së fytyrës, pavarësisht se Apple ka premtuar se kjo ka shans ndodhte 1 në 1 milion.

Sigal

Phill Bland mbeti i habitur kur e mësoi se telefoni i gruas së tij u hap menjëherë kur e shikoi ai, ndërsa tani beson se pajisja është mësuar me fytyrën e tij dhe hapet njëjtë sikurse me fytyrën e gruas.

44 vjeçari thotë: “I kam pyetur Apple për këtë por ata kanë thonë ‘jo ai mund të njoh vetëm një fytyrë’. “Nuk duhet të ndodh, është patetike”, ka thënë ai.


Apple ka lansuar teknologjinë e shumëpritur të saj të quajtur ‘FaceID’ me iPhone X në 3 nëntor, ndërsa konsumatorët nga e gjithë botë kanë vërshuar për ta blerë atë.