Arrestohet një shqiptar nga policia italiane, ndërsa po udhëtonte në trenin Euronight, i cili kishte si destinacion Parisin, Francë.

Shqiptari, identiteti i cilit ende nuk dihet kishte me vete, dokumente të rreme.

Pas kontrolleve të policisë, rezultoi se 23-vjeçari shqiptar ishte dëbuar nga Italia dhe nuk mund të hynte në këtë shtet për 10 vitet e ardhshme.

Image

© SYRI