Avokati i Trump sjell provat e ‘Mashtrimit të Vërtetë Elektoral’ në Nevada

123
Jesse Binnall, an attorney for the Trump campaign, speaks at a news conference Tuesday, Nov. 17, 2020, in Las Vegas. (AP Photo/John Locher)

Disa raste të mashtrimit të votuesve do të paraqiten si dëshmi nga ekipi ligjor i Presidentit Donald Trump në Nevada të Enjten, sipas një prej avokatëve, Jesse Binnall.

“Ne do të sigurojmë prova të mashtrimit të vërtetë të votuesve, mijëra e mijëra raste të mashtrimit të votuesve në Nevada,” i tha Binnall për Fox Business [Kishte] 40,000 plus njerëz që kanë votuar dy herë në zgjedhje. Ky është mashtrim i vërtetë i votuesve. Ne kemi të dhëna që tregojnë se njerëzit që ishin deklaruar në procesverbal si votues me postë, as nuk morën fletë votimi, e as nuk kanë votuar “.

Ai shtoi se argumenti që po paraqitet është “shumë i thjeshtë”.

“Do të ndodhë që zyrtarët ligjvënës të zgjedhjeve në Nevada, të hartojnë një plan zgjedhor që të jetë i pjekur për zgjedhje,” tha Binnall. “Kur erdhën zgjedhjet, erdhi mashtrimi.”

“Zyrtarët e zgjedhjeve nuk bënë asgjë në mënyrë që të siguroheshin se do të siguronin këto fletëvotime dhe votat do të ruheshin nga mashtrimet.”

Ekipi do të paraqesë gjithashtu prova se votuesit në Nevada ishin të hequr nga e drejta, sepse “çdo herë që ka një votim mashtrues të vendosur në sistem, ajo zbeh votën e votuesve të ndershëm”, tha Binnall.

Një nga dëshmitarët do të jetë një punëtore e sondazhit në Qarkun Clark, e cila thotë se ka vëzhguar njerëzit pranë vendndodhjes së saj të votimit duke shkuar në një furgon Biden-Harris dhe duke plotësuar dhjetra fletëvotime për t’u “dorëzuar me mashtrim” për të ndikuar në zgjedhjet, tha Binnall.

Ai gjithashtu i tha Bartiromo se ka pasur disa incidente të ekzekutimit të skuadrës në “çdo hap” me hetimin e saj.

“Ne kemi një sinjalizues që doli përpara dhe na tregoi për një takim postar ku ata u thanë njerëzve që të dorëzonin fletëvotimet në adresa të padërgueshme,” tha Binnall. “Kjo rezultoi që fletët e votimit të shpërndaheshin anembanë, si në Las Vegas …ku zyra postare po refuzon të lejojë që ata njerëz të përfshirë në këtë punë të shkarkohen.”