Aleksandar Vuçiç: Jam lodhur me Prishtinën dhe Brukselin

469
Serbia është gjithmonë e gatshme për dialog me Prishtinën dhe shpresoj se edha disa njerëz do të jenë shumë më përgjegjës dhe se do të sillen shumë më seriozisht se sa që po sillen tani, ka deklaruar kryeministri i Serbisë sot në Beograd, Aleksandar Vuçiç.

“Jam lodhur nga prodhimi i ngjarjeve negative në Prishtinë, e jam lodhur edhe nga heshtja e dikujt”, ka thënë Vuçiç duke u përgjigjur në pyetjen rreth vendimit të Gjykatës Kushtetuese të Kosovës për suspendimin e Marrëveshjes së AKS-së.
Sigal