Sigal

alibanët kanë vrarë 30 policë në një sulm në provincën Farah, thanë zyrtarët të enjten.

Sulmi filloi të mërkurën vonë dhe vazhdoi për më shumë se katër orë, sipas anëtarit të këshillit provincial Dadullah Qani.

Teksa në radhët e talibanëve janë vrarë 17 persona, shumica e tyre arritën të largoheshin.