77 vjecare dhe jep mësime baleti, shihni si qëndron në majë të gishtave

488
Ideja për të qëndruar në formë dhe për me qenë e shëndetshme është luftë në këtë kohë.
Përvec fitnesit, vrapimit dhe dietave të ndryshme dicka që të mban në formë dhe të shëndetshme është edhe baleti.
E baletin në Londër e praktikon ende një 77 vjecare.
Madame Poole, pas eksperiences se saj disa vjecare ka vendosur që të jetë edhe mësuese.
Ajo thotë se këtë punë e ka pasion dhe se ende është e fortë që të qëndroj mbi gishta.
Edhe studentetet e saj thonë se zonjën Poole e kanë inspirim dhe se duan te kene një karrierë si të saj.