26-vjeçari shqiptar me kombësi greke e probleme psikologjike, pështyn policinë dhe fut në karantinë 14 prej tyre

105
Nga Shpetim Zinxhiria

Thriller merr rastin e 26-vjeçarit i cili u arrestua sot në Voula herët në mëngjes pasi ka thyer karantinën. U tha policisë se ishte anglez më vonë doli se ishte shqiptar me kombesi greke dhe me probleme psikologjike. Sipas informacioneve të fundit, 26-vjeçari nuk është një anglez por një shqiptar me kombësi Greke i cili, siç i tha policisë, kishte mbërritur në Athinë disa orë më herët se Londra, raporton “Proto Thema” Theksohet se 14 oficerë policie nga ekipi i DIAS, departamenti lokal i policisë dhe Njësia e Veprimit të Menjëhershëm ndaluan atë për ta kontrolluar, pasi ai ishte në një gjendje amok dhe theu pasqyrat e makinave. 26-vjeçari raportohet se është transferuar në spitalin Dromokaitio pasi raportohet se po përballet me probleme psikologjike. Më shqetësuese, megjithatë, është se si policia u informuar nga mjekët e tij Dromokaiteiou, shqiptari i ri u gjet në 38 sëmundje febrile, e cila e bën atë të dyshuari koronavirus shpërthim.