10-vjeçari nga Kosova që do udhëtojë me biçikletë nga Prishtina në Sarandë

366
Një 10-vjeçar nga Kosova po mbledh fonde për t’u ardhur në ndihmë nxënësve të shkollës 9-vjeçare në Theth. Fresku, i cili jeton në Gjakovë për këtë qëllim do të ndërmarrë një udhëtim me biçikletë nga Prishtina në Sarandë. Qëllimi i tij është të mbledhë fonde për të ndihmuar bashkëmoshatarët e tij me mjete mësimore.
shkolla. Udhëtimi nis nesër dhe mendohet të zgjasë 5 ditë dhe itinerari do të realizohet me etapa. Deri tani në llogarinë bankare të hapur për këtë qëllim janë mbledhur 626 euro. Për të mbledhur sa më shumë para, Fresku ka dalë dhe në sheshin “Zahir Pajaziti” në Prishtinë duke shpërndarë fletushka për nismën e tij. 
Sigal