Rivendosja e madhe dhe formimi i njeriut të ri / Çfarë do të ndodhë me botën kur bllokimet të përfundojnë?

Shqipëroi : Ledi Daci Sot, më shumë se kurrë, ne ‘të mbijetuarit’ duhet të gjejmë Veten tonë Hyjnore dhe të përgatitemi për atë që do të ndodhë pasi të mbarojnë bllokimet në të gjithë botën, sepse atëherë fillon turbullira e vërtetë. Nëse nuk e gjejmë Veten tonë Hyjnore, asnjë njeri i ardhshëm nuk do ta … Vazhdoni me leximin e Rivendosja e madhe dhe formimi i njeriut të ri / Çfarë do të ndodhë me botën kur bllokimet të përfundojnë?