Zjarri në Kashar lë pa energji Unazën e Re dhe Mëzezin

539
Zjarri madh që shpërthe ditën e sotme në një fabrikë të riciklimit në Kashar, ka lënë pa energji disa zona si ajo e Unazës së Re dhe Mëzezit.
OSHEE njoftoi se prej zjarrit është djegur një pjesë e linjës që furnizon Unazën e Re dhe Mezëzin.
Grupet e punës së OSHEE ndodhen në terren për masat e ruajtjes së sigurisë.
Sigal