Zjarr në Lezhë, shkrumbohen 10 hektarë ullinj dhe vreshtari

56
Sigal

Një zjarr tjetër ka rënë në Lezhë. Flakët janë shfaqur në fshatin Zejmen dhe deri tani ka djegur 10 hektarë me ullinj dhe vreshtari.

Dy zjarrfikëse po punojnë për shuarjen e flakeve. Kujtojmë që mbi 50 hektarë me ullinj e pemtari të tjera janë shkrumbuar nga flakët e zjarrit në fshatin Troshan të Lezhës.

Zjarri ë fshatin Troshan ka rënë rreth orës 14:00 të ditës së sotme ndërsa për fikjen e tij krahas zjarrfikësve u angazhuan dhe banorë të zonës, duke shmangur rrezikun për banesat.