Zjarr në Gjirokastër, digjen 3 ha kullota dhe 5 ha me drurë frutorë

184
Sigal

Një tjetër zjarr është regjistruar në jug të vendit, kësaj radhe në Dhoksat të Lunxherisë në Gjirokastër.

Deri tani, raportohet se janë djeg rreth 3 hektarë kullota e 5 hektarë drurë frutorë.

Nga ana tjetër, zjarri kërcënon vreshtat e fshatrave Dhoksat dhe Nokovë teksa është përhapur në një sipërfaqe të madhe.