Zihen me grushta në një studio dy sindikalistët, Kol Nikolla dhe Fiqiri Xibri

934
Sigal

Në një video të hequr nga qarkullimi, shihen se si dy sindikalistët, Kol Nikolla dhe Fiqiri Xibri, zihen me grushta në një studio të televizionit SCAN. Ka qenë Fiqiri Xibri që është ngritur i revoltuar dhe ka goditur me shuplakë Nikollën.

Ata janë përleshur me njëri-tjetrin, duke moskursyer shpullat e grushtet, situatë të cilën nuk jemi mësuar ta shohim në studiot e televizioneve tona.

Sindikatat në këto 30 vite kanë përfituar pasuri të pafundme, por për fatin e keq, pesha e tyre ka rënë, ndërsa janë kthyer në shtojca të partive politike.

VIDEO është siguruar nga Top Story./boldnews.al

https://boldnews.al/wp-content/uploads/2019/05/60183013_201963014099181_7763984200584974236_n.mp4?_=1