Zhvatje me metoda mafioze në klubet e natës, arrestohen 11 persona

274

Një operacion antimafia u krye në qytetin e Palermos nga karabinierët të cilët arritën të arrestonin 11 persona me akuzën për zhvatje me metoda mafioze.

Hetimet e koordinuara nga strukturat e antimafias kanë zbuluar interesat e organizatës ”Cosa Nostra” mbi kontrollin dhe menaxhimin e klubeve të natës në kryeqytet dhe në krahinat përreth.

Organizata kontrollonte shërbimet private të sigurisë në ambientet e jetës së natës duke u imponuar bizneseve punonjës dhe tarifa për secilin person të punësuar.