Zgjatet orari i shërbimit në pikat e pagesës së energjisë elektrike. OSHE njofton oraret e reja

366
Sigal

Kompania OSHE njofton se do të zgjasë orarin e pagesave të energjisë elektrike pranë pikave të saj.

Me anë të një njoftimi, bëhet me dije se se shërbimet do të zgjaten deri në orën 17:30 duke filluar nga dita e hënë.

“Furnizuesi i Shërbimit Universal njofton se qendrat e Kujdesit ndaj Klientit dhe Arka do të ofrojnë shërbim prej ditës së Hënë në orarin 06:00 – 17:30”, njofton kompani