Zbrazet godina e Teatrit Kombëtar. Çfarë po ndodh, aksioni për prishje?

510
Sigal

Në këto momente po zbrazet godina e Teatrit Kombëtar duke mbetur e shkretë vetëm me me muret.

Një urdhër i Ministrisë së Kulturës për heqjen e materialeve të fundit, ka vënë në punë një grup punëtorësh që nuk dihet për llogari të kutj po punojnë.

Ky aksion i ka kapur në befasi aktorët dhe regjisorët që kanë afro dy vjet që protestojnë çdo ditë kundër shembjes së teatrit. Deri tani nuk ka askush prej tyre nuk ka qenë në dijeni.