Vrasja e Liljana Buzos, gratë dhe vajzat e Elbasanit dalin në protestë

81
Sigal

Gratë dhe vajzat ne qytetin e Elbasanit, janë ngitur ditën e sotme në protestë, pesë ditë pas vrasjes së Liljana Buzos nga bashkëshorti i saj, në shenjë revolte kundër dhunës.