Vjedhja e energjisë/ Kryehen 2.955 kontrolle, arrestohen 5 persona

381
Ka vijuar puna e përbashkët e Policisë së Shtetit dhe OSHEE-së, në të gjithëvendin për evidentimin dhe vënien para drejtësisë të autorëve të vjedhjes sëenergjisë elektrike, si dhe për ndërprerjen e lidhjeve të paligjshme tëenergjisë elektrike.Edhe kësaj jave në të gjithë vendin kanë vepruar çdo ditë 50 grupe tëpërbashkëta Polici-OSHEE.
Janë kryer kontrolle të përbashkëta Polici-OSHEE në 2.955 raste. Si rezultat i kontrolleve të kryera në terren në abonentët biznes dhefamiljarë, janë evidentuar 15 raste të vjedhjes së energjisë elektrike me 15autorë.Nga këta janë arrestuar në flagrancë 5 persona të cilët akuzohen për vjedhjetë energjisë elektrike .Janë shpallur në kërkim 8 persona, ndiqen në gjendje të lirë 2 persona.Po gjatë kësaj jave janë ndërprerë 1.111 lidhje të abonentëve debitorë dhe15 lidhje të paligjshme. 
Janë shpallur në kërkim 8 persona, ndiqen në gjendje të lirë 2 persona.Po gjatë kësaj jave janë ndërprerë 1.111 lidhje të abonentëve debitorë dhe15 lidhje të paligjshme. Gjithashtu janë kontrolluar 44 kabina elektrike dhe abonentët që furnizohennga këto kabina.Policia e Shtetit dhe OSHEE janë të vendosur ta çojnë deri në fund punën enisur, deri në shkëputjen e fundit të lidhjeve të paligjshme, duke përballurme forcën e ligjit të gjithë ata persona, të cilët abuzojnë me energjinëelektrike, duke e vjedhur atë, qofshin këta përfaqësues biznesesh, individë,apo punonjës të vetë OSHEE-së.
Sigal