Vijon telenovela me dosjen “339”, dështon sërish seanca gjykuese, mungonin avokatët

294
Sigal

Është shtyrë sërish seanca paraprake për njërën prej pjesëve të dosjes “339”, e cila ka në total 15 persona të akuzuar.

Shkak për shtyrjen e seancës është bërë mungesa e disa prej avokatëve kryesorë dhe disa prej personave të akuzuar në këtë dosje.

Ata akuzohen për disa vepra penale, si “Trafikim i narkotikëve”, “Prodhimi dhe fabrikimi i lëndëve narkotike dhe psikotrope”, në bashkëpunim, në formën e posaçme të grupit të strukturuar kriminal, “Grupi i strukturuar kriminal”,

“Kryerja e veprave penale nga organizata kriminale dhe grupi i strukturuar kriminal”, “Pastrimi i produkteve të veprës penale”, në bashkëpunim, “Prodhimi dhe shitja e narkotikëve”, në bashkëpunim.