Vijojnë zjarret në Velipojë, shteti me ‘pushime’, asnjë ndërhyrje…

54

Vijojnë ende të jenë aktive vatrat e zjarrit në malin Maja e Zezë në Velipojë. Akoma nuk ka asnjë ndërhyrje nga zjarrefikesit apo nga ajri

Ka mbi 3 ditë që zjarri është aktiv dhe rrezikon banesat dhe bizneset, pasi favorizohet edhe nga era që të përhapet me shpejtësi.

Ndërkohë shteti ka shkuar me pushime pasi akoma nuk asnjë informacion për ndërhyrje nga toka apo nga ajri për të shuar zjarrin në këtë zonë turistike.