VIDEOLAJM/ Gjiri i Lalëzit ‘mbështillet’ nga një re e çuditshme

74

Moti në vendit tonë ka patur luhatje të shumta gjatë ditëve.Mirëpo paraditen e sotme është shfaqur një re e pazakontë në Gjirin e Lalëzit. Ende nuk dihet se çfarë e ka shkaktuar këtë fenomen në këtë zonë. Në video shihen qartë të pranishmit kurioz dhe tepër të shqetësuar.