VIDEO/ Nuk ndalen, me 161 km në orë, polcia u ‘nxin’ jetën shoferëve në aksin Tiranë – Durrës

386
Sigal

Sherbimet e policisë rrugorë kanë zhvillura kontraolle me radar ne rrugën Tiranë – Durrës gjatë natës që kaluam.

“Nga verifikimet dhe monitorimet me matësin e shpejtësisë, dhe aparatin alkool testues, në 5 orë, në rrugën Interurbane Tiranë-Elbasan dhe anasjelltas janë konstatuar dhe pezulluar 12 leje drejtimi për shpejtësi mbi normat e lejuara, të cilat varionin nga 150 km/h – 161 km/h, si dhe jane arrestuar ne kushtet e flagrances dy drejtues mjetesh, te cilet jane konstatuar duke drejtuar mjetet ne gjendje te dehur”, thotë policia.

Ja njoftimi i Plotë:

Në rrugën interurbane Tiranë-Durrës-Tiranë

Kontroll me radar dhe drager, për të parandaluar aksidentet rrugore qe vijne si rezultat i shpejtësise mbi normat e lejuara, e cila cënon rëndë sigurinë e te gjithe perdorueseve te rruges.

Vijojnë kontrollet????????? parandaluese për aksidentet rrugore, në rrugët të cilat janë evidentuar me rrisk, për shkak të shpejtësisë, drejtimit te mjetit pas perdorimit te alkoolit dhe manovrave të rrezikshme që kryejnë drejtuesit e mjeteve.

150 km/h – 161 KM/h në rrugen Interurbane kryesore Tiranë-Durrës -Tirane.

Kenaqesi ! Vetëbesim i tepruar! Apo papërgjeshmëri ndaj jetës? Cilado qoftë arsyeja, drejtimi i mjetit në këtë mënyrë është absolutisht rrezik potencial per aksident rrugore????.

Edhe pse unaza e madhe eshte disiplinuar ne raport me shkeljet te cilat e kishin kthyer ate ne nje segment mjaft problematik per sigurine, kontrollet vijojne ne menyre permanente ne kete segment dhe rruge te tjera me problematike te ngjashme.

Nga verifikimet dhe monitorimet me matësin e shpejtësisë ????, dhe aparatin alkool testues, në 5 orë, në rrugën Interurbane Tiranë-Elbasan dhe anasjelltas janë konstatuar dhe pezulluar 12 leje drejtimi për shpejtësi mbi normat e lejuara, të cilat varionin nga 150 km/h – 161 km/h, si dhe jane arrestuar ne kushtet e flagrances dy drejtues mjetesh, te cilet jane konstatuar duke drejtuar mjetet ne gjendje te dehur.

Drejtues mjetesh: Rruga ????është e te gjithëve, rregulli vlen njësoj. Shpejtësia, alkooli, garat, të presin rrugëtimin e jetës????.

Respektoni rregullat e qarkullimit rrugor, mos u bej statistike ????. familja ka nevoje për TY , jo për videot e tua ku reklamohet shkelja e rregullave si model sjellje ????