VIDEO/ Me koronavirusin ‘shëtisin’ dhe ujërat e zeza nëpër rrugët e Tiranës

51

Pamjet në videon që shikoni më poshtë janë bërë në Tiranë, në zonën e “Ali Demit”, pranë burgut ndërsa ujërat e zeza vërshojnë të lira nëpër asfalt.

Pavarësisht shqetësimit që krijon ende nuk është dukur askush për të bërë ndërhyrjen përkatëse, ndërsa duhet theksuar se përbën rrezik për shëndetin e banorëve dhe kalimtarëve.

Aq më tepër duke llogaritur situatën nëpër të cilën po kalon vendi për shkak të pandemisë së koronavirusit.